Technisch advies

page-title-bg-elem

Uw technisch advies op maat

Wij van Technicel® onderscheiden ons door onze doorgedreven vorm van technisch advies voor elke vakman vloerder. Door de nauwe samenwerking met onze fabrikanten kunnen technische vragen en problemen in een mum van tijd worden opgelost.

Als professionele vakman kan je gratis gebruik maken van onze technische ondersteuning voor, tijdens en na de uitvoering van je werf.

technicel-professor

Technicel® contact

Via een eenvoudig telefoontje naar 0800 11 040 of mail kan je terecht bij jouw Technicel® contactpersoon. Mocht er een 2° opinie gewenst zijn, dan is onze technisch adviseur steeds bereikbaar via ta@technicel.com.

Een uitgeschreven technisch advies op maat van jouw werf is één van de grootste troeven van Technicel®. Via een eenvoudige checklist wordt de basisinfo van de werf opgevraagd. Binnen de 5-10 werkdagen ontvang je een geschreven technisch advies dat je de garantie biedt op een foutloze voorbereiding en uitvoering.

Heb je advies nodig tijdens de werkzaamheden zelf en de oplossing biedt zich niet aan via één van de bovenvermelde stappen, dan komen wij ter plaatse naar je werf om je verder te helpen.

Je kan ook technisch advies aanvragen via onderstaand formulier.

Vraag technisch advies aan

Wij maken tijd voor jou en ondersteunen je graag bij elke vraag of ieder project!